Informatie coronavirus

De gezondheid van ons allemaal verlangt ook voor onze camping om speciale maatregelen te treffen. Op dit moment zijn wij open met aangepaste maatregelen:


Indien u besluit naar onze camping in Alphen NB te komen dan kunt u genieten van heel veel ruimte! Een brede glimlach van ons ter verwelkoming. Prachtige omgeving en veel fluitende vogeltjes.


Meer informatie rondom de geldende noodverordening vindt u hier.


U kunt ook op onze camping verblijven indien u extra zorg nodig hebt

Samen met Surplus kunnen we binnen West-Brabant nu ook thuiszorg aanbieden. hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om op onze camping te verblijven. meer informatie...


Informatie over de toegankelijkheid van onze camping

Heeft u hulp nodig met het openbaar vervoer en onze bereikbaarheid. Laat het ons weten, dan kunnen wij u ondersteunen. meer details over de camping...

Dwalen door de bossen

De ANWB heeft een wandelroute beschikbaar in onze omgeving waarbij u nagenoeg naast onze camping loopt. De tocht heeft een lengte van 13 km, loopt door de bossen, heidevelden, langs vennetjes en zandverstuivingen. De route is via ANWB te bestellen.


U kunt ook reserveren via de website

We hebben voor uw gemak onze website verder uitgebreid met functionaliteit om te reserveren. meer informatie....


Het Grenslandpad (LAW 11) is een lange-afstand-wandelpad van Zeeland langs Brabant naar Limburg

Het Grenslandpad heeft een lengte van 363 km en loopt door een wisselend landschap van akkerland, waterrijke gebied, bossen en heide. Onze camping ligt in het gebied rond Strijbeek, Alphen en Nieuwkerk. Een ideale plek als vertrekpunt voor dit gedeelte van de wandeling.


Onder het motto van 'ken uw klassiekers'

Onder het motto van 'ken uw klassiekers' hebben we een pagina met de historie van Alphen en Kwaalburg toegevoegd. Een korte samenvatting die leuk is om te lezen. Er is nog veel meer, maar daarvoor moet u ons wel komen bezoeken.


Ommetje Kwaalburg - Wat kunt u bij ons verwachten

Loes Westgeest heeft een fotoreportage gemaakt tijdens haar wandeling van een van de wandelroutes in de buurt van onze camping.
Bekijk haar reportage, of nog beter, kom bij ons genieten en ervaar zelf de rust, ruimte en de natuur die wij u te bieden hebben.


Wij zijn te volgen via Twitter

Twitter is een leuke manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste gebeurtenissen op en rond onze camping. Als u al een twitter gebruiker bent dan kunt u ons vanaf nu volgen door op onderstaande link te drukken.


Volg ons op: deKwaalburg volgen op Twitter

Draadloos Internet is op de camping aanwezig.

We hebben draadloos Internet op de camping waardoor u bijvoorbeeld direct uw vakantiefoto's naar uw vrienden kunt sturen. Natuurlijk kunt u het Internet ook voor andere nuttige zaken gebruiken. De aansluiting is gratis maar deze is wel beveiligd. Controleer of uw WIFI apparatuur een WPA2 beveiliging aan kan.De uitbreiding op het veld is gereed

Daar waar in het verleden bezoekers zich wel eens terecht afvroegen waarom het veld achterin leeg was, kunnen we nu zeggen dat dit verleden tijd is. De gemeente heeft het aantal plaatsen verruimd naar 25 stuks. Omdat we dezelfde ruimte voor alle plaatsen op het grote veld wilde handhaven, hebben we dit veld van 15 plaatsen uitgebreid naar 22. In de boomgaarde kunnen passanten met een tent of camper altijd een plaats vinden.


Via deze link kunt u onze folder ophalen en printen.